Mainosbanderollit Suomen suurimmalta ja laadukkaimmalta tekijältä

Banderollilla varmistat, että katse kiinnittyy juuri Sinuun! Oli kyse sitten viikonlopun kestävistä messuista, näyttelystä, urheilutapahtumasta tai pitkäaikaisesta, pysyvästä mainoksesta, meiltä saat mainokset kaikenlaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin koko Suomen alueelle toimitettuna. Niin pienten viirien kuin satojen neliöiden kokoisten jättikankaiden valmistus onnistuu yhtä hyvällä laadulla. Meillä on yli kymmenen suurkuvatulostinta eri tarkoituksiin ja mm. ainoana Suomessa 5,2 metriä leveä tulostin. Saumaamalla saamme tehtyä vaikka kerrostalon seinän peittäviä mainosbanderolleja. Kaikki tuotanto on saman katon alla joka takaa nopeat toimitusajat sekä tasaisen ja korkean laadun.

Me Santala Printissä olemme tehneet mainostuotteita, kuten lippuja, tarroja, mainoskylttejä ja monia muita mainostuotteita jo yli 50 vuoden ajan. Kun tilaat tuotteen meiltä, varmistut sen korkeasta laadusta ja koko valmistuksen kattavasta palvelusta – aina sinne viimeiseen silaukseen saakka, joka tekee tuotteesta täydellisen, käyttöä vaille valmiin.

Sietää säätä ja toimii tilassa kuin tilassa

Banderollin painatus tehdään toiveidesi mukaisissa väreissä ja kokoluokassa meille lähettämäsi aineiston pohjalta (ks. aineisto-ohjeet). Jos kangas tulee kuukausien tai enintään kahden vuoden kestoiseen ulkokäyttöön, suosittelemme valitsemaan materiaaliksi polyesterikankaan, joka hylkii vettä, uv-säteilyä, tuulta ja muita sääolosuhteita. Jos tarvitset banderollin pitkäaikaisempaan käyttötarkoitukseen niin suosittelemme pvc-materiaalia. Mikäli taas osallistut usein esimerkiksi messuille, on peittävä Decotex paras vaihtoehto.

Materiaalit ja jälkikäsittely

Sinun ei tarvitse tietää, millainen kangas mihinkin tarpeeseen olisi se parhain tai mikä jälkikäsittely juuri sinun tuotteeseesi sopisi. Kun kerrot meille toiveistasi ja tuotteen käyttötarkoituksesta, osaamme suositella sopivia vaihtoehtoja.

Ota siis meihin yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen, jossa annamme suuntaa antavan hinta-arvion banderollille. Meiltä voit aina kysyä neuvoa oikean mainostuotteen valintaan, pitkän linjan ammattilaisemme auttavat mielihyvin!

Materiaaleina banderolleille mm.
– Decotex-kangas
– lippukangas
– backlit-kangas
– äänentoistokangas
– Geomesh-kangas
– blockout-kangas
– satiinikangas
– reikäkangas
– frontlit-pressu
– blockout-pressu
– reikävinyyli

Jälkikäsittelyt ompelemalla tai suurjaksosaumaimella mm.
-purjeniittaus
-reunavahvistus
-velcronauha
-kedernauha
-kiinnitysköydet
-alumiiniputket
-lyijynauha
-rypytysnauha

Pistää silmään ja painuu mieleen

Mainoskangas sopii moneen tarkoitukseen ja tilaan; rakennuksen seinälle, viirinä pöydälle, lattiatasolle roll uppina, portaikkoon ripustettavaksi, tien varteen jne. Hyvin tehtynä se erottaa sinut kilpailijoistasi ja auttaa huomaamaan helpommin yrityksesi sekä sen viestin. Tuote myös kestää pitkään hyvänä sekä sisällä että ulkona.

Laadukas banderolli tuo niin ikään uskottavuutta ja kertoo panostuksestasi työhösi ja siihen, että haluat palvella asiakkaitasi ammattimaisesti. Kelpo mainoksella jäät todennäköisemmin helpommin mieleen ja sinut muistetaan, kun asiakas seuraavan kerran etsii tarjoamaasi palvelua tai tuotetta.

Katso referenssit →

Voit tehdä tarjouspyynnön täällä!