Mainoskyltit

Valmistamme kylttejä mittatilauksena kauppoihin ja myymälöihin. Näyttävä mainoskyltti huomataan ja laadukasta painojälkeä kelpaa katsella hieman lähempääkin. Materiaaleina mm. kapa-, Viscom-, vaahto-PVC-, kenno- ja alukomposiittilevyt.

Katso referenssit →

 

Mainoskyltit

Banderollit

Kankaiset sekä pvc-pohjaiset (pressut) pitkäaikaiseen ja lyhytaikaiseen mainontaan. Teemme aina pienistä viireistä satojen neliöiden kokoisiin jättikankaisiin. Materiaaleina: polyesterikangas, lippukankaat, blackout-kankaat, satiini, pvc-banderollit(pressut), reikävinyylit. Jälkikäsittely mm: Velcronauha, kedernauha, ompelu, kuumasaumaus, purjeniittaus, reunavahvistus, kiinnitysköydet.

Katso referenssit →

Banderollit

Mainostelineet

Messuilla näkyminen on monelle suuri mahdollisuus. Me voimme auttaa osaltamme näkyvyyden hankkimisessa, sillä tuotevalikoimaamme kuuluvat rollupit leveydeltään 85 cm – 300 cm, popup-telineet, kangastelineet, strussitelineet, pahviset ständit sekä messupöydät. Painojälki on taattua laatua.

Katso referenssit →

Mainostelineet

Julkisivuteippaukset

Toteutamme niin ulko- kuin sisätiloihin teippaukset pitkällä kokemuksella. Tarrojen ulkokestoluokitus lyhytaikaisesta jopa 12 vuoteen asti. Pääosa teippauksista laminoidaan jotta saadaan pitkä kulutuksen- ja säänkesto.

Katso referenssit →

Julkisivuteippaukset

Kyltit ja opasteet

Näyttävä mainoskyltti huomataan ja laadukasta painojälkeä kelpaa katsella hieman lähempääkin. Valmistamme kylttejä julkisivuihin ja erilaisiin tapahtumiin. Me toteutamme opasteet kestävistä materiaaleista ja varmalla osaamisella. Levyjen muotoonleikkaus voidaan toteuttaa CNC-jyrsimellä tai CNC-lämpöleikkurilla. CNC-ohjatulla kanttikoneella saamme reunat taitettua ja vahvistettua jolloin kiinnitysruuvit jäävät piiloon.

Katso referenssit →

 

Kyltit ja opasteet

Sisustus

Tarvitsetko persoonallisia sisustus- tai markkinointitauluja sekä -tekstejä? Canvas-taulut tai perinteiset alumiinikehyksillä varustetut taulut ovat tyylikkäitä ja arvokkaalta näyttäviä. Kalustomme on todella kattava, mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. CNC-ohjatuilla jyrsimellä, tasoleikkurilla ja lämpöleikkurilla leikataan muotoon lähes mitä materiaalia vain mikä mahdollistaa esimerkiksi kohokuviot ja -tekstit.

Katso referenssit →

Sisustus

Julisteet

Valmistamme paperitulosteet haluamiesi mittojen mukaan. Valikoimastamme löytyy paperit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paperi voidaan myös laminoida, jolloin painoväri kestää mekaanista kulutusta ja pysyy muuttumattomana useita vuosia.

Katso referenssit →

Julisteet

Voit tehdä tarjouspyynnön täällä!