Kaikki saman katon alta!

 

Santala Print Oy on toiminut mainosten valmistusten parissa jo yli 35 vuotta. Laatu, kokemus ja uudet innovaatiot ovat avainasemassa koko ajan uudistuvilla markkinoilla. Meille on tärkeää tarjota monipuolisesti palveluita sekä toteuttaa asiakkaidemme toiveet ja tarpeet.

Kaikki saman katon alta

Palvelua alusta lopuun

Tapahtumat

Banderollit

Kankaiset sekä pvc-pohjaiset (pressut) pitkäaikaiseen ja lyhytaikaiseen mainontaan. Teemme aina pienistä viireistä satojen neliöiden kokoisiin jättikankaisiin. Materiaaleina: polyesterikangas, lippukankaat, blackout-kankaat, satiini, pvc-banderollit(pressut), reikävinyylit. Jälkikäsittely mm: Velcronauha, kedernauha, ompelu, kuumasaumaus, purjeniittaus, reunavahvistus, kiinnitysköydet.

Banderollit

Tapahtumamainonta

Toteutamme lukuisiin eri tapahtumiin mainontaa mitä merkillisimmissä muodoissa. Lavakankaita, tarroja, kylttejä, myyntitekstiilejä – oikeastaan mitä tahansa markkinointimateriaalia.

 

 

Tapahtumamainonta

Taustakankaat

Valmistamme yhtyeiden, teattereiden ja tanssiorkestereiden palosuojatut taustakankaat. Palveluksiamme ovat käyttäneet lukemattomat huippuartistit ja teatterit jo vuosia. Kankaat toteutetaan sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

 

Taustakankaat

Mainostelineet

Messuilla näkyminen on monelle suuri mahdollisuus. Me voimme auttaa osaltamme näkyvyyden hankkimisessa, sillä tuotevalikoimaamme kuuluvat rollupit leveydeltään 85 cm – 300 cm, popup-telineet, kangastelineet, strussitelineet, pahviset ständit sekä messupöydät. Painojälki on taattua laatua.

 

Mainostelineet

Liput

Liput

Valmistamme palosuojatut liput lipputankoihin. Kankaat toteutetaan haluamaasi kokoon suoratulosteena sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

 

Liput

Beach Flagit

Valmistamme erimuotoisia ja kokoisia palosuojattuja beach flageja sisä- ja ulkokäyttöön. Kankaat ommellaan haluamasi kokoiseksi ja muotoiseksi. Tulostus tehdään suoratulosteena sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

 

Beach Flagit

Tarrat

Tuotetarrat

Tuotetarrat teollisuuteen ja kaupan alalle.

 

Tuotetarrat

Tarrapainatukset

Painamme kaiken kokoisia ja muotoisia tarroja digitaalisesti sekä perinteisellä silkkipainolla. Tarrat leikataan kätevästi muotoon digitaalisella erittäin tarkalla leikkurilla.

 

Tarrapainatukset

Tarratekstit

Tarratekstit värillisistä vinyyleistä siirtokalvotettuna. Yli sata eri värivaihtoehtoa varastossa. Tulostustekniikkaa käyttäen rajattomat mahdollisuudet. Maalareille teemme maalaussabluunoita ja kiviveistäjille hiekkapuhallus-sabluunoita.

 

Tarratekstit

Magneettitarrat

Magneettitarra on ohut magneettimatto, jonka pintaan voidaan tehdä tulostus. Toteutustapansa ansiosta magneettipohjainen tarra on erittäin nopeasti ja helposti kiinnitettävissä, sekä irroitettavissa ilman työkaluja. Magneettitarra on säänkestävä eikä se vaurioita asennuspintaa, joten se soveltuu hyvin myös autoihin joihin ei haluta pitkäaikaisia mainoksia.

Magneettitarrat

Teippaukset

Ajoneuvoteippaukset

Toteutamme teippaukset autoihin, rekkoihin, työkoneisiin, lentokoneisiin ja melkein mihin vain pitkällä kokemuksella. Tarrojen ulkokestoluokitus lyhytaikaisesta jopa 12 vuoteen asti. Pääosa teippauksista laminoidaan jotta saadaan pitkä kulutuksen- ja säänkesto.

 

Ajoneuvoteippaukset

Julkisivuteippaukset

Toteutamme niin ulko- kuin sisätiloihin teippaukset pitkällä kokemuksella. Tarrojen ulkokestoluokitus lyhytaikaisesta jopa 12 vuoteen asti. Pääosa teippauksista laminoidaan jotta saadaan pitkä kulutuksen- ja säänkesto.

Julkisivuteippaukset

Myymälämateriaalit

Mainoskyltit

Valmistamme kylttejä mittatilauksena kauppoihin ja myymälöihin. Näyttävä mainoskyltti huomataan ja laadukasta painojälkeä kelpaa katsella hieman lähempääkin. Materiaaleina mm. kapa-, Viscom-, vaahto-PVC-, kenno- ja alukomposiittilevyt.

 

Mainoskyltit

Kyltit ja opasteet

Sisä - ja ulko-opasteet

Me toteutamme opasteet kestävistä materiaaleista ja varmalla osaamisella. Kaikkea suurista seinätauluista yksilöllisiin ovikyltteihin. Hyvin toteutetut opasteet antavat myönteisen kuvan yrityksestä ja opastavat asiakkaan oikeaan osoitteeseen.

 

Sisä - ja ulko-opasteet

Kyltit

Näyttävä mainoskyltti huomataan ja laadukasta painojälkeä kelpaa katsella hieman lähempääkin. Valmistamme kylttejä julkisivuihin ja erilaisiin tapahtumiin. Me toteutamme opasteet kestävistä materiaaleista ja varmalla osaamisella. Materiaaleina mm. filmivaneri, alumiini, kennolevy, komposiittilevy ja sinkitty teräs. Levejen muotoonleikkaus voidaan toteuttaa CNC-jyrsimellä.

 

Kyltit

Asustemyynti -ja painatukset

Tekstiilipainatukset

Painamme silkkipainolla t-paitoja, college-paitoja, haalareita, pelipaitoja ja takkeja. Silkkipaino on edelleen varmin, kestävin ja edullisin tekniikka asusteiden merkintään. Prässäämällä teemme pienempiä sarjoja lähinnä kampanjakäyttöön.

Clique

Craft

Craft Teamwear

Työvaatteet Pro Job

Cutter&Buck

Sagaform (lahjatavarat)

Southwest

DC-collection

Toppoint ( kova mainostavara/ messu-jakotavara/kynät)

Pipot ja lippikset Atlantis

Pipot ja lippikset Headwear

https://headwear.se/wp-content/uploads/2019/03/TOP10_katalog_FI.pdf

Sky-pro

Leijona työvaatteet

 

Tekstiilipainatukset

Sisustus

Sisustus

Tarvitsetko persoonallisia sisustus- tai markkinointitauluja? Canvas-taulut tai perinteiset alumiinikehyksillä varustetut taulut ovat tyylikkäitä ja arvokkaalta näyttäviä. Materiaaleina mm. canvas, kangas, kapalevy, vaahto-pcv, alumiinikomposiittilevy ja Viscom.

 

Sisustus

Julisteet

Julisteet

Valmistamme paperitulosteet haluamiesi mittojesi mukaan. Valikoimastamme löytyy paperit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paperi voidaan myös laminoida, jolloin painoväri kestää vuosia muuttumattomana.
Paperivaihtoehdot: Visualjet 190 g/m2 mattapintainen, Visualjet 140 g/m2
mattapintainen 220 g/m2 valokuvapaperi.

 

Julisteet

Sabluunat

Sabluunat

Valmistamme haluamasi muotoiset ja kokoiset sabluunat. Materiaalipaksuudet 0,5 mm – 3 mm.

 

Sabluunat

CNC-jyrsintä

Tasojyrsintä

Jyrsimme mm. akryyli-, PVC-, vaneri- ja alukomposiittilevyistä haluamasi muotoiset levyt, kyltit ja tekstit. Jyrsinpöydän koko 3 m x 2 m.

 

Tasojyrsintä

Alihankinta ja sopimusvalmistus

Alihankinta ja sopimusvalmistus

Suurin osa tuotannostamme on alihankintaa alan suunnittelijoille, promootiotoimistoille, teippareille ja muille painotaloille. Luotettavuus, laatu, edullisuus ja lojaalisuus ovat valttejamme.

 

Alihankinta ja sopimusvalmistus

Voit tehdä tarjouspyynnön täällä!