Kaikki saman katon alta!

 

Santala Print Oy on toiminut mainosten valmistusten parissa jo yli 35 vuotta. Laatu, kokemus ja uudet innovaatiot ovat avainasemassa koko ajan uudistuvilla markkinoilla. Meille on tärkeää tarjota monipuolisesti palveluita sekä toteuttaa asiakkaidemme toiveet ja tarpeet.

Palvelua alusta lopuun

Tapahtumat

Kankaiset sekä pvc-pohjaiset (pressut) pitkäaikaiseen ja lyhytaikaiseen mainontaan. Teemme aina pienistä viireistä satojen neliöiden kokoisiin jättikankaisiin. Materiaaleina: polyesterikangas, lippukankaat, blackout-kankaat, satiini, pvc-banderollit(pressut), reikävinyylit. Jälkikäsittely mm: Velcronauha, kedernauha, ompelu, kuumasaumaus, purjeniittaus, reunavahvistus, kiinnitysköydet.

Katso referenssit →

 

Valmistamme yhtyeiden, teattereiden ja tanssiorkestereiden palosuojatut taustakankaat. Palveluksiamme ovat käyttäneet lukemattomat huippuartistit ja teatterit jo vuosia. Kankaat toteutetaan sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

Katso referenssit →

Toteutamme lukuisiin eri tapahtumiin mainontaa mitä merkillisimmissä muodoissa. Lavakankaita, tarroja, kylttejä, myyntitekstiilejä – oikeastaan mitä tahansa markkinointimateriaalia.

Katso referenssit →

Messuilla näkyminen on monelle suuri mahdollisuus. Me voimme auttaa osaltamme näkyvyyden hankkimisessa, sillä tuotevalikoimaamme kuuluvat rollupit leveydeltään 85 cm – 300 cm, popup-telineet, kangastelineet, strussitelineet, pahviset ständit sekä messupöydät. Painojälki on taattua laatua.

Katso referenssit →

Liput

Valmistamme palosuojatut liput lipputankoihin. Kankaat toteutetaan haluamaasi kokoon suoratulosteena sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

Katso referenssit →

Valmistamme erimuotoisia ja kokoisia palosuojattuja beach flageja sisä- ja ulkokäyttöön. Kankaat ommellaan haluamasi kokoiseksi ja muotoiseksi. Tulostus tehdään suoratulosteena sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

Katso referenssit →

Tarrat

Tuotetarrat teollisuuteen ja kaupan alalle.

Katso referenssit →

Tarratekstit värillisistä vinyyleistä siirtokalvotettuna. Yli sata eri värivaihtoehtoa varastossa. Tulostustekniikkaa käyttäen rajattomat mahdollisuudet. Maalareille teemme maalaussabluunoita ja kiviveistäjille hiekkapuhallus-sabluunoita.

Katso referenssit →

 

Painamme kaiken kokoisia ja muotoisia tarroja digitaalisesti sekä perinteisellä silkkipainolla. Tarrat leikataan kätevästi muotoon digitaalisella erittäin tarkalla leikkurilla.

Katso referenssit →

Magneettitarra on ohut magneettimatto, jonka pintaan voidaan tehdä tulostus. Toteutustapansa ansiosta magneettipohjainen tarra on erittäin nopeasti ja helposti kiinnitettävissä, sekä irroitettavissa ilman työkaluja. Magneettitarra on säänkestävä eikä se vaurioita asennuspintaa, joten se soveltuu hyvin myös autoihin joihin ei haluta pitkäaikaisia mainoksia.

Teippaukset

Toteutamme teippaukset autoihin, rekkoihin, työkoneisiin, lentokoneisiin ja melkein mihin vain pitkällä kokemuksella. Tarrojen ulkokestoluokitus lyhytaikaisesta jopa 12 vuoteen asti. Pääosa teippauksista laminoidaan jotta saadaan pitkä kulutuksen- ja säänkesto.

Katso referenssit →

Toteutamme niin ulko- kuin sisätiloihin teippaukset pitkällä kokemuksella. Tarrojen ulkokestoluokitus lyhytaikaisesta jopa 12 vuoteen asti. Pääosa teippauksista laminoidaan jotta saadaan pitkä kulutuksen- ja säänkesto.

Katso referenssit →

Myymälämateriaalit

Valmistamme kylttejä mittatilauksena kauppoihin ja myymälöihin. Näyttävä mainoskyltti huomataan ja laadukasta painojälkeä kelpaa katsella hieman lähempääkin. Materiaaleina mm. kapa-, Viscom-, vaahto-PVC-, kenno- ja alukomposiittilevyt.

Katso referenssit →

 

Kyltit ja opasteet

Me toteutamme opasteet kestävistä materiaaleista ja varmalla osaamisella. Kaikkea suurista seinätauluista yksilöllisiin ovikyltteihin. Hyvin toteutetut opasteet antavat myönteisen kuvan yrityksestä ja opastavat asiakkaan oikeaan osoitteeseen. Levyjen muotoonleikkaus voidaan toteuttaa CNC-jyrsimellä tai CNC-lämpöleikkurilla. CNC-ohjatulla kanttikoneella saamme reunat taitettua ja vahvistettua jolloin kiinnitysruuvit jäävät piiloon.

Katso referenssit →

Näyttävä mainoskyltti huomataan ja laadukasta painojälkeä kelpaa katsella hieman lähempääkin. Valmistamme kylttejä julkisivuihin ja erilaisiin tapahtumiin. Me toteutamme opasteet kestävistä materiaaleista ja varmalla osaamisella. Levyjen muotoonleikkaus voidaan toteuttaa CNC-jyrsimellä tai CNC-lämpöleikkurilla. CNC-ohjatulla kanttikoneella saamme reunat taitettua ja vahvistettua jolloin kiinnitysruuvit jäävät piiloon.

Katso referenssit →

 

Asustemyynti -ja painatukset

Merkkaamme mm. t-paitoja, college-paitoja, haalareita, pelipaitoja ja takkeja.

Menetelmiä mm.

-silkkipaino joka on edelleen varmin, kestävin ja edullisin tekniikka asusteiden merkintään.
-prässäämällä teemme pienempiä sarjoja lähinnä kampanjakäyttöön.
-brodeerauksilla saadaan syvyyttä ja näyttävyyttä.

Katso referenssit →

Tarvitsetko persoonallisia sisustus- tai markkinointitauluja sekä -tekstejä? Canvas-taulut tai perinteiset alumiinikehyksillä varustetut taulut ovat tyylikkäitä ja arvokkaalta näyttäviä. Kalustomme on todella kattava, mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. CNC-ohjatuilla jyrsimellä, tasoleikkurilla ja lämpöleikkurilla leikataan muotoon lähes mitä materiaalia vain mikä mahdollistaa esimerkiksi kohokuviot ja -tekstit.

Katso referenssit →

Valmistamme haluamasi muotoiset ja kokoiset sabluunat maalaukseen ja hiekkapuhallukseen.

Zünd-tasoleikkuri on meidän monipuolisin leikkauskoneemme. Laite on täysin automatisoitu.

Läpileikkauksen lisäksi teemme upotuksia sekä kaiverruksia.

 

Jyrsimme mm. akryyli-, PVC-, vaneri- ja alukomposiittilevyistä haluamasi muotoiset levyt, kyltit ja tekstit.

Läpileikkauksen lisäksi teemme upotuksia sekä kaiverruksia.

Jyrsinpöydän koko 3 m x 2 m.

Katso referenssit →

Suurin osa tuotannostamme on alihankintaa alan suunnittelijoille, promootiotoimistoille, teippareille ja muille painotaloille. Luotettavuus, laatu, edullisuus ja lojaalisuus ovat valttejamme.

 

Voit tehdä tarjouspyynnön täällä!